11 Mayıs 2016 Çarşamba

Minecraft Pocket Edition v0.14.2 Full Ücretsiz APK indir

Minecraft Pocket Edition v0.14.2 FULL APK, mobil platformun en sevilen oyunlarından birisi olan yapımcılığını MOJANG stüdyosunun üstlendiği küp tarzı oyunların atası Minecraft Pocket Edition sonunda mobil platform için Google Play Store’da güncellendi. 

Amacınız kontrolünü sağladığınız karakter ile tamamı küplerden oluşan evren içinde ilerleyerek yapı birimlerini kullanıp kendi hayal dünyanızı inşa etmektir. Normal oyunun Realms sürümlere göre kullanıcısına daha fazla hitap ettiğini düşünmekteyim sonuçta Google Play Store’da yayınlanıyor ve her türlü cihazda çalışıyor işte bu yüzden direk sizlerle paylaşmak istiyorum. Minecraft Pocket Edition v0.14.2 sürümünde sadece hata düzeltmeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller joystick mantığıyla sağlanmaktadır. Minecraft Pocket Edition Play Store’da 1.380.000’den fazla indirilmiştir 14.99 Tl dir.

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KURULUMU

KURULUMU Minecraft Pocket Edition v0.14.2 FULL APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Tüm premium skinler yani kıyafetler kullanıma açıktır.
ÖLÜMSÜZLÜK HİLESİ YOKTUR.
Ayrıştırma hatası düzeltilmiştir.
Android 2.3.x Gingerbread cihazlarda da çalışır.

Dream League Soccer 2016 v3.041 Para Hileli APK

Dream League Soccer 2016 v3.041 PARA HİLELİ APK, futbol oyunlarını sevenlerin yakından takip ettiği yapımcılığını dünyaca ünlü First Touch stüdyosunun üstlendiği mobil platform için klasikleşmiş harika bir oyundur. Amacınız sahibi olduğunuz futbol kulübü ile maçlara katılıp rakip takımları yenmektir. 

Dream League Soccer 2016 içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli olarak sunuyorum bu sayede takımınızı istediğiniz gibi geliştirebilir, stadyumu dilediğiniz kadar büyütebilir ve tüm futbolcuları transfer edebilirsiniz. Yüzlerce lisanslı takım ve futbolcu, zorlu geçen futbol maçları, bitmek bilmeyen turnuvalar ve dahası sizleri bekliyor… Dream League Soccer 2016 v3.041 sürümünde hata düzeltmeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller joystick mantığıyla sağlanmaktadır. Dream League Soccer 2016 Play Store’da 535.000’den fazla indirilmiştir.


APK İNDİR

DATA İNDİR


KURULUMU

Dream League Soccer 2016 v3.041 SD DATA dosyamızı indirip rardan çıkaralım “com.firsttouchgames.dls3” ve android/obb klasörüne atalım. (obb klasörü yoksa siz oluşturun)
Dream League Soccer 2016 v3.041 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Dream League Soccer 2016 3.041 para hile apk : oyuna giriş yaptığınızda paranıza bakmanız yeterlidir.
UYARI : Oyunun kurulumunu tamamen yapmalısınız. SD DATA dosyasını konu içinden indirmeniz gerekiyor aksi halde oyun açılmayabilir.
UYARI : Oyundaki hile minimum 6 farklı cihazda test edilmiştir ve sorunsuz çalışmaktadır. Hile çalışmaz ise cihazınıza ait bir durumdan dolayı kaynaklamaktadır.  Hile konusunda ASUS Zenfone cihazlar için garanti vermiyorum bildiğiniz üzere v3.040 sürümünde bir çok kişi sorun yaşamıştı.

9 Mayıs 2016 Pazartesi

Hungry Shark World Para Altın Mücevher Hilesi Android Apk indir

Hungry Shark World Para Altın Mücevher Hilesi Android Apk, Android platformun popüler oyunlarından birisi olan yapımcılığını dünyaca ünlü Ubisoft Entertainment stüdyosunun üstlendiği aç gözlü köpek balığını kontrol ettiğimiz mükemmel bir oyundur. Amacınız yönlendirdiğiniz sürekli aç olan köpek balığı ile derin denizlerde avlanmak ve görevleri yapmaktır. 



Hungry Shark World içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız elmas hileli olarak sunuyorum bu sayede dilediğiniz köpek balığını satın alabilir-geliştirebilir, istediğiniz ekipmanları kullanabilirsiniz… Denizlerin korkulu rüyası olmak parmaklarınızın ucundadır. Farklı köpek balığı türleri, onlarca ekipman, zorlu görevler ve dahası sizleri bekliyor… Aksiyon, macera ve simülasyon türlerinin karışımıdır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller joystick mantığıyla sağlanmaktadır. Hungry Shark World Play Store’da 30.000’den fazla indirilmiştir.

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Hungry Shark Evolution Altın ve Mücevher Hilesi Android Apk indir

Hungry Shark Evolution Altın ve Mücevher Hilesi Android Apk, çıktığı günden bu yana mobil platformun popüler oyunlarından birisi olmayı başaran yapımcılığını Future Games of London stüdyosunun üstlendiği denizlerin en yırtıcı hayvanlarından birisi olan köpek balığını kontrol ettiğimiz mükemmel bir oyundur. 

siteden aldığım istekler üzerine düzenli olarak güncelleme gereksinimi duyduğum yapımcılığını mobil platformun ünlü stüdyolarından birisi olan Future Games of London stüdyosunun üstlendiği popüler bir oyundur. Amacınız kontrolünü sağladığınız köpek balığı ile derin denizlerde avlanarak onu doyurmaktır. Hungry Shark Evolution içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız elmas hileli, robot köpek balığı açık, secret arena açık, Kempy Lab açık şekilde sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, köpek balığınızı istediğiniz kadar geliştirebilirsiniz… Hungry Shark Evolution v3.9.4 sürümünde hata düzeltmeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller sensör veya joystick mantığıyla sağlanmaktadır. Hungry Shark Evolution Play Store’da 3.870.000 fazla indirilmiştir.

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ





 

Copyright @ 2013 Android Oyun Club.