9 Mayıs 2016 Pazartesi

Hungry Shark Evolution Altın ve Mücevher Hilesi Android Apk indir

Hungry Shark Evolution Altın ve Mücevher Hilesi Android Apk, çıktığı günden bu yana mobil platformun popüler oyunlarından birisi olmayı başaran yapımcılığını Future Games of London stüdyosunun üstlendiği denizlerin en yırtıcı hayvanlarından birisi olan köpek balığını kontrol ettiğimiz mükemmel bir oyundur. 

siteden aldığım istekler üzerine düzenli olarak güncelleme gereksinimi duyduğum yapımcılığını mobil platformun ünlü stüdyolarından birisi olan Future Games of London stüdyosunun üstlendiği popüler bir oyundur. Amacınız kontrolünü sağladığınız köpek balığı ile derin denizlerde avlanarak onu doyurmaktır. Hungry Shark Evolution içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız elmas hileli, robot köpek balığı açık, secret arena açık, Kempy Lab açık şekilde sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, köpek balığınızı istediğiniz kadar geliştirebilirsiniz… Hungry Shark Evolution v3.9.4 sürümünde hata düzeltmeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller sensör veya joystick mantığıyla sağlanmaktadır. Hungry Shark Evolution Play Store’da 3.870.000 fazla indirilmiştir.

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ





Android Oyun Club

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Club.