9 Mayıs 2016 Pazartesi

Hungry Shark World Para Altın Mücevher Hilesi Android Apk indir

Hungry Shark World Para Altın Mücevher Hilesi Android Apk, Android platformun popüler oyunlarından birisi olan yapımcılığını dünyaca ünlü Ubisoft Entertainment stüdyosunun üstlendiği aç gözlü köpek balığını kontrol ettiğimiz mükemmel bir oyundur. Amacınız yönlendirdiğiniz sürekli aç olan köpek balığı ile derin denizlerde avlanmak ve görevleri yapmaktır. 



Hungry Shark World içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız elmas hileli olarak sunuyorum bu sayede dilediğiniz köpek balığını satın alabilir-geliştirebilir, istediğiniz ekipmanları kullanabilirsiniz… Denizlerin korkulu rüyası olmak parmaklarınızın ucundadır. Farklı köpek balığı türleri, onlarca ekipman, zorlu görevler ve dahası sizleri bekliyor… Aksiyon, macera ve simülasyon türlerinin karışımıdır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller joystick mantığıyla sağlanmaktadır. Hungry Shark World Play Store’da 30.000’den fazla indirilmiştir.

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Android Oyun Club

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Club.