11 Mayıs 2016 Çarşamba

Minecraft Pocket Edition v0.14.2 Full Ücretsiz APK indir

Minecraft Pocket Edition v0.14.2 FULL APK, mobil platformun en sevilen oyunlarından birisi olan yapımcılığını MOJANG stüdyosunun üstlendiği küp tarzı oyunların atası Minecraft Pocket Edition sonunda mobil platform için Google Play Store’da güncellendi. 

Amacınız kontrolünü sağladığınız karakter ile tamamı küplerden oluşan evren içinde ilerleyerek yapı birimlerini kullanıp kendi hayal dünyanızı inşa etmektir. Normal oyunun Realms sürümlere göre kullanıcısına daha fazla hitap ettiğini düşünmekteyim sonuçta Google Play Store’da yayınlanıyor ve her türlü cihazda çalışıyor işte bu yüzden direk sizlerle paylaşmak istiyorum. Minecraft Pocket Edition v0.14.2 sürümünde sadece hata düzeltmeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller joystick mantığıyla sağlanmaktadır. Minecraft Pocket Edition Play Store’da 1.380.000’den fazla indirilmiştir 14.99 Tl dir.

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KURULUMU

KURULUMU Minecraft Pocket Edition v0.14.2 FULL APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Tüm premium skinler yani kıyafetler kullanıma açıktır.
ÖLÜMSÜZLÜK HİLESİ YOKTUR.
Ayrıştırma hatası düzeltilmiştir.
Android 2.3.x Gingerbread cihazlarda da çalışır.

Android Oyun Club

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Club.